Stadion: Slavko Maletin „Vava“
Glavni sudija: Novak Simović
Pomoćnici: Đurović Nikola i Simović Miloš
Strelci: 0-1 Nešković 33. min 1-1 Zličić 42. min 1-2 Obradović 67. min
Žuti kartoni:Jovanović, Eskić, Stojanović S. Tomović (Bačka), Mihajlov, Jovičić, Cucin, Nešković (Indjija)

BAČKA:Milojević, Jovanović, Tomović, Radjen, Pantić, Mijatović, Zličić (od 61. min Ratković), S. Stojanović (od 71. min Velemir), Gavrić (od 61. min Žakula), Eskić(od 71. min Krčmarević), Djordjević (od 71. min Pisačić)

INĐIJA: Jovičić, Cucin, Mihajlov, Bastajić (od 90. min Jovanović), Čermelj (od 86. min Ilić M.), Eliomar (od 61. min Ilić), Radin (od 86.min Vujasin), Protić, Djordjević, Nesković (od 61. min Aleksić), Obradović

Inđija je došla u Bačku Palanku da ostane neporažena, a put Inđije iz grada na levoj obali Dunava odlazi sa celim plenom. Bačka – Indjija 1-2.

Foto: Stojan Maleš

U jednoj izjednačenoj utakmici gde je domaćin imao terensku dominaciju gosti su poveli golom Neškovića u 33. minutu susreta. Bačka je preko Zličića poravnala rezultat u 42. mnutu što je bio i konačan rezultat prvih 45 minuta.

U nastavku domaćin pritiska goste i pitanje u kom smeru bih utakmica otišla da je Jovanović pogodio zicer.

Foto: Stojan Maleš

Kako to u fudbalu biva, za propuštenu stopostotnu šansu sledi kazna. Obradović je u 67. minutu doveo goste u vođstvo od 1-2 i doneo velika tri boda za ekipu iz Indjije. Pokusavala je Bačka do kraja susreta da se vrati u igru, ali na žalost nije uspela u tome. Bodovi odlaze gostima. Do kraja Bačka – Indjija 1-2.