Stadion: Slavko Maletin „Vava“
Bez prisustva gledalaca
Glavni sudija: Mudrinić Tomislav
Pomoćnici: Danilović Slobodan i Šavija Miloš
Strelci:0-1 Silađi 17. min TSC i 1:1 Zličić 60. min

BAČKA: Milojević, Veselinović, Tomović, Paradjina, Pantić, Škorić, Mateja Stojanović, Slaviša Stojanović (Ratković) Djordjević, Žakula, Velemir.

U drugih 45. minuta nastupili su: Ćirić, Mijatović, Jovanović, Arsović, Tekić, Marko Stojanović, Zličić, Lukić, Gojković

TSC: Bursać, Varga, Dolmagić, Babić, Zec, Antonić, Banjac, Tomanović, Duronjić, Lukić, Siladji

U drkugih 45. minuta nastupili su: Jorgić, Skopljak, Dostanić, Eleven, Krsmanović

Druga kontrolna utakmica za fudbalere Bačke protiv TSC-a iz Bačke Topole, ekipe koja je u protekloj sezoni Superlige Srbije izborila učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Kvalitetan protivnik i jaka provera za izabranike Dejana Rađenovića.

Obe ekipe su otvoreno ušle u ovaj meč i već na početku susreta videli smo da su igrači obe ekipe motivisani da odigraju jedan dobar trening meč.

TSC je već u 17. minutu došao u vođadstvo golom Silađija i od tog momenta preuzeo inicijativu terenom i bio bolji rival na terenu u prvih 45 minuta.

Početkom drugih 45 minuta Bačka je krenula nešto agresivnije ka golu Jorgića i stvorila nekoliko povoljnih prilika za poravnanje rezultata. Imali su i gosti dve dobre prilike da dupliraju vođdstvo, međutim nisu ih iskoristili.

U 60. minutu posle jedne lepe akcije domaćih igrača rezervista Zličić izašao je sam pred golmana gostiju i u maniru rasnog strelca ga matirao za izjednačenje rezultata na 1-1 što je kasnije će se ispostaviti bio konačan rezultat ovog veoma zanimljivog susreta.