Bačka – IMT 1-0 (1-0)

Stadion: Slavko Maletin „Vava“
Gledalaca: 850
Glavni sudija: Tripković Lazar
Pomoćnici: Pešović Milan i Gvozdenović Aleksandar
Strelci: 1-0 Kostić 19. min
Žuti kartoni: Milojević, Karišić, Košanin, Keča (Bačka), Vukmirović, Glišić (IMT)

BAČKA: Milojević, Košanin, Kostić (od 79. min Bogdanović Ve), Ristovski, Todorović, Karišić (od 79. min Džodan), Mijatović, Njamculović (od 56. min Bogdanović Vu.), Radonjić, Keča (od 63. min Tanasić), Mandić

IMT: Katić, Marković (od 57. min Vukmirović), Petrović (od 86. min Njamculović), Glišić (od 86. min Sudarikov), Lazović (od 73. min Radočaj), Dzimović, Lučić, Stamenić, Damjanović, Stefanović, Mesarović (od 86.min Govedarica)

Ponovo se zakotrljala lopta na stadionu Slavko Maletin „Vava“.

U okviru prvog kola Prve lige Srbije Bačka je pred nešto više od 850 ljubitelja fudbala dočekala ekipu IMT iz Beograda.

Od samog starta utakmice Bačka je krenula agresivno ka golu Katića i već u 19. minutu preko Aleksandra Kostića došla do vođstva od 1-0. Postignuti pogodak kao da je dao krila pulenima Srdjana Stojčevskog te su „Plavi“ nastavili sa atacima ka golu IMT i u 28. min pogodili stativu i umalo došli do vođstva od 2-0, ali se to na sreću gostiju ipak nije dogodilo. Na odmor se otišlo minimalnom prednošću Bačke.

U nastavku viđena je nešto otvorenija igra na obe strane. Gosti su pokušavali da dođu do gola Milojevića ali su domaći fudbaleri uspeli da sačuvaju stečenu prednost. Na kraju Bačka – IMT 1-0 i prva tri boda „Plavih“ u novootvorenoj Prvoligaškoj sezoni.