BAČKA – VOJVODINA 1-2 (0-2)

Stadion: Slavko Maletin „Vava“
Glavni sudija: Đorđe Maksimović
Pomoćnici: Olajoš Nađ i Ivan Mikalački
Strelci: Gemović 0-1 6. min, 0-2 Gemović 28. mn 1-2 Zličić 61. min
Žuti Kartoni: Zdravković, Paradjina (Bačka), Bralić (Vojvodina)

BAČKA: Milojević, Paradjina, Živić (od 66. min Mijatović), Nedeljković, Pantić, Radjen, Ratković (od 60. min Zličić), Mihailović (od 46. min Njamculović), Eskić (od 80. min Trifunović), Zdravković, Stojanović (od 86. min Proković)

VOJVODINA: Vukliš, Bralić, Saničanin, Maksimović, Gemović, Stojković, Simić (od 84. min Topić), Zukić (od 46. min Čović), Mrkaić (od 46. min Vukadinović), Djordjević, Bjeković (od 46. min Andrić)

Lepa fudbalska prestava danas na stadionu Slavko Maletin „Vava“ gde su se u okviru 33, kola Ling Long Super Lige Srbije sastali Bačka i Vojvodina. Vojvodina je bila apsolutni favorit na ovom meču iako su domaći fudbaleri današnjim izdanjem pokazali da nije realno da budu na poslednjoj poziciji i jednom nogom već u Prvoj Ligi Srbije.

Na samom početku susreta Mrkajić je pogodio prečku, a igrao se 4. min susreta što je bila i najava brzog vođstva Novosađana koje se desilo već u 6. minutu kada je Gemović savladao Milojevića i doveo Vojvodinu u vođstvo od 1-0.

Bačka je pokušala da igra i da dođe do poravnanja rezultata ali su gosti iz Novog Sada osujetili svaki pokušaj domaćih igrača. Činilo se da je u 28. minutu susreta utakmica rešena kada je Gemović po drigi put savladao Milojevića i uvećao prednost Vojvodine na 2-0.

Stim rezultatom se otišlo na pauzu.

U drugom poluvremenu Bačka je krenula nešto agresivnije ka golu Vukliša što je rezultiralo pogodkom rezerviste Zličića koji je u 61. minutu smanjio rezultat na 1-2 iako je samo minut pre postignutog pogodka ušao u igru umesto Ratkovića.

Pokušavali su domaći fudbaleri da igraju i eventualno dodju do poravnanja rezultata ali su igrači Vojvodine sačuvali stečenu prednost do kraja susreta i došli do nove pobede i nova tri boda.

Na kraju Bačka – Vojvodina 1-2.