NOVI PAZAR – BAČKA 2-0 (1-0)

Stadion Novog Pazara
Gledalaca:500
Glavni sudija: Trifković Uroš
Pomoćnici: Stojković Uroš, Novaković Novak
Strelci: Ratković u 25. min iz jedanaesterca i Islamović u 77. min
Žuti kartoni: Ratković (N.Pazar), Petrić, Marković (Bačka)

NOVI PAZAR: Andrijanić, Bubanja, Islamović S. Islamović A. Paradjina (od 46. min), Ratković, Nikčević (od 73. min Kiković), Zimonjić, Mihailović (od 73. min Dimić), Alić (od 60. min Mladenović), Maksimović (od 73. min Lončar)

BAČKA: Mićanović, Mažić, Bogdanović Veljko (od 46. min Todorović), Kostić, Ristovski, Košanin (od 46. min Košanin), Tanasić (od 46. min Karišić), Radonjić (od 69. min Milenković), Levićanin, Vještica, Marković (od 60 . min Bogdanović Vuukašin)

Dva stara poznanika u Superligaškom društvu od ove sezone su razdvojeni ali je fortuna htela da se upravo ova dva rivala nađu u 1/8 finala Kupa Srbije.

Na stadionu Novog Pazara sastali su se Novi Pazar i Bačka i posle uvodnih ispitivanja snaga ekipa Novog Pazara bila je konkretnija i agresivnija, imala je kontrolu igre i u 25. minutu preko “dojučerašnjeg” igrača Bačke Ratkovića iz jedanaesterca materijalizovala terensku inicijativu.

Bačka je pokušala da se trgne i zaigra bolje ali nije uspela ozbiljnije da ugrozi gol Andrijanića tako da se na pauzu otišlo vođstvom domaćih fudbalera od 1-0.

U drugih 45. minuta Bačka je zaigrala konkretnije te smo na momente dobili otvoreniju utakmicu i dinamičnu igru. U 77. minutu posle jedne akcije domaćih na semaforu je stajalo 2-0. Gol za domaće postigao je Islamović Sead. Do kraja utakmice domaći igraci su rutinski utakmicu priveli kraju i zasluženo se plasirali u 1/4 finale Kupa Srbije.

Novi Pazar – Bačka 2-0.