BAČKA – TSC 1-1 (0-1)

Foto: Stojan Maleš

Stadion: Slavko Maletin „Vava“
Gledalaca: Bez prisustva publike
Glavni sudija: Milanović Miloš
Pomoćnici: Jovan Grujić i Milićević Miloje
Strelci: 0-1 Lukić (iz jedanaesterca) 42. min 1-1 Žakula 52. min
Žuti kartoni: Škorić, Žakula, Djordjević, Krčmarević (Bačka), Petrović, Tomanović (TSC)

BAČKA: Milojević, Jovanović, Zdravković, Pantić (od 46. min Krčmarević), Škorić, Mijatović ,Klisura, Žakula (od 80. min Eskić), Djordjević, Velemir (od 70. min Ratković)

TSC: Filipović, Varga, Tumbasević, Lukić, Skopljak (od 61. min Petrović), Zec, Banjac (90. min Tumbasević), Siladji, Ponjević, Stanojev (od 54. min Duronjić), Balaž (od 54. min Antonić)

Večeras je na stadionu Bačke odigrana utakmica 4. kola Ling Long Superlige Srbije između Bačke i TSC.

„Vojvođanski derbi“ između Bačkopalančana i Bačkotopolčana završen je nerešenim rezultatom 1-1.

U jednoj otvorenoj i obostrano agresivnoj i borbenoj utakmici videli smo nekoliko odličnih prilika za postizanje pogotka i mnogo prelepih akcija i sa jedne i sa druge strane, pa čak i dva jedanaesterca od čega ekipa „Plavih“ svoj nije iskoristila jer je golman TSC-a Filipović odbaranio

TSC je poveo iz jedanaesterca u 42. minitu, a siguran egzekutor najstrože kazne bio je Nenad Lukić za 0-1. Tim rezultatom otišlo se na odmor, da bi već početkom drugog poluvremena Bačka preko Nikole Žakule došla do poravnanja rezultata na 1-1, igrao se 52. min.

Do kraja susreta videli smo još nekoliko dobrih prilika za promenu rezultata, među kojima je i jedanaesterac za „Plave“ koji Krčmarević nije realizovao jer je golman iz Bačke Topole odbranio, ali se rezultat utakmice do kraja susreta nije menjao.

Dakle, Bačka – Tsc 1-1 i podela bodova na „Vavi“.