INĐIJA – BAČKA 1-1 (0-0)

Stadion Indjije

Gledalaca: 100
Glavni sudija: Nikola Bikić
Pomoćnici: Bojan Tomović i Goran Šain
Strelci: 0-1 53. min Vukmanović 1-1 81. min Kovačević
Žuti kartoni: Vukajlović, Rađen(Indjija), Mićanović, Radović (Bačka)

INĐIJA: Čupić, Nedeljković, Vukajlović, Mirosavljev (od 54. min Djokić), Žakula (od 78. min Vukčević), Rađen, Djurić (od 67. min Kukolj), Desančić (оd 78. min Kovačević), Bojović, Ignjatović, Stojanović

BAČKA: Mićanović, Milenković (od 90. min Stanisavljević), Petrić, Vještica, Mandić, Levićanin (od 63. Bogdanović Ve.), Todorović, Košanin, Šarac, Jelić (od 41. min Vukmanović), Radović (od 63. min Keča)

Po veoma hladnom vremenu na stadionu Indjije sastali su se Indjija i Bačka.

Indjija koja je lider prvenstva, posle kiksa u prošlom kolu i osvajanja samo jednog boda u susretu sa ekipom Grafičara, zeleno – beli su očekivali da će izaći lako na kraj sa Bačkom i upisati novu trojku, međutim nije tako bilo.

Bačka je od samog starta utakmice krenula jako i agresivno, podigli su Palančani linije tima ka golu domaćih i bili mnogo bolji rival na terenu, stvarali šanse pred golom Čupića i pravo je čudo što Plavi nisu vodili posle prvih 45 minuta igre. Na odmor se otišli rezultatom 0-0.

U nastavku ista slika. Igrao se 53. minut kada je rezervista Vukmanović doveo Bačku do prednosti nakon sjajno ubačene lopte sa desne strane od Milenkovića, mladi Vukmanović je elegantno poslao loptu u nebranjeni deo mreže gola Čupića za vođstvo od 1-0.

Inđija se trgla negde u 75. minutu, preuzela sredinu terena što joj je donelo poravnanje rezultata u 81. minutu golom Kovačevića posle odličnog udarca glavom sa pet metara. Na kraju Indjija – Bačka 1-1.

Bačka je ispustila odličnu priliku da se sa ovog „teškog“ gostovanja vrati sa celim plenom u Bačku Palanku.