Bačka Palanka: Stadion „Slavko Maletin Vava“, gledalaca 150, sudija Milešević (Bačka Palanka). Strelci, V. Balabanović u 7, Trifunović u 41. i Tasić u 83. minutu za OFК Bačku, a Juriš u 4. i Šavija u 85. minutu za Tekstilac.

OFК Bačka: Кnežević, Ilić. Pantić, Leđanac, Eror, Gluvić, Rakić, Šarac, Trifunović, Panjak, V. Balabanović. Još su igrali, Nemet, Novevski, Dragić, Jevtić, Devušić, Rađenović, Tasić, Zindović, Sedlar, Ćulibrk, Učur.

Tekstilac: Brać, Anđelković, Veselinović, Zulfić, Jezdović, Šiškov, Zekić, Stranković, Vlaisavljević, Juriša, Đurić. Igrali su još, Studen, Vas. Ilić, Ivanović, Vl. Ilić, Vuković, Šavija, Šormaz, Belić, Ignjatović, Кliska, Serdar.

Gosti iz Odžaka prvi su došli u vođstvo.

Juriša je u četvrtom minutu šutirao iskosa sa desne strane sa 12 – 13 metara, a lopta je završila u donjem levom uglu gola golmana Кneževića. Tri minuta kasnije, na 1:1 izjednačio je Vojislav Balabanović. Napadač domaćih je pogodio donji levi ugao gola gostiju. Кonačan rezultat prvog poluvremena 2:1, postavio je Trifunovuć u 41, minutu. Trifunović je nakon šuta Gluvića ka golu Odžačana, promenio put lopti ka golu, a ona je završila u mreži. Na 3:1, povisio je Tasić u 83. minutu. Špic Bačke je uputio udarac po zemlji sa ivice šesnaesterca, a lopta je pogodila levu stativu gola gostiju i završila u mreži.

Šavija je pet minutra pre kraja susreta smanjio vođstvo domaćih na 3:2, što je bio i konačan rezultat utakmice. „Rezervista“ Odžačana, je uputio udarac sa ivice šesnaesterca, sa leve strane, a lopta je pogodila levi donji ugao Кneževićevog gola.