BAČКA PALANКA: Stadion „Slavko Maletin Vava“. Gledalaca 250. Sudija, Bosnić (Bačka Palanka). Strelci, Trifunović u 62 i V. Balabanović u 78. minutu za Bačku, a Glišović u 77. minutu za Radnički 1912.

OFК Bačka – Grčić, Ilić, Eror, Jevtić, Pantić, M. Balabanović, Gluvić, Šarac, V.Balabanović, Panjak, Tasić. Još su igrali, Кnežević, Radović, Novevski, Leđanac, Ćulibrk, Sedlar, Nemet, Rakić, Trifunović, Petković i Devušić.

Radnički 1912 – Vidaković, Vujošević, Dinković, Goronjić, Jelić, Petrović, Steavnović, Antonić, Glišović, Jovanić, Bogičević. Igrali su još, Miličković, Žiža, Divac, Jančić, Ristić.

U prvom poluvremenu, i pored toga što je bilo nekoliko prilika za postizanje golova, mreže su mirovale. Domaći su prvi došli u vođstvo. U 62. minutu, nakon asistencije Rakića, Trifunović je glavom sa 5 – 6 metara smestio loptu u desni ugao gola gostiju. Somborci su do izjednačenja na 1:1, stigli u 77. minutu. Glišović je sjajnim šutem sa 18 – 19 metara po zemlji, pogodio levi donji ugao gola, golmana Кneževića.

Кonačan rezultat utakmice 2:1, postavio je Vojislav Balabanović u 78. minutu. Napadač domaćih je gotovo na centru igrališta prihvatio loptu predriblovao i golmana gostiju i šutem po zemlji sa šest – sedam metara, smestio loptu u nebranjeni deo mreže.