Građevinari srušili „Plave“

Rad – Bačka 3-0 (1-0)

Stadion: Kralj Petar I na Banjici
Glavni sudija: Đorđević Miloš
Pomoćnici: Petrović Oliver i Stojanović Ivica
Strelci: 1-0 Kaluđerović 13. min (iz jedanaesterca), 2-0 Šarić 48. min 3-0 Damjanović 87. min
Žuti kartoni:Damjanović, Trninić (Rad), Mitrović, Pajkanović, Ratković (Bačka)

RAD: Kahriman, Busnić, Ciger, Trninić (od 46. min Stojsavljević), Karaklajić (od 62. min Jovanović), Radivojević (od 83. min Tučević), Lazarević, Kaludjerović, Blažić, Novaković (od 83. min Damjanović), Šarić (od 62. min Mladenović)

BAČKA: Milojević, Paradjina (od 76. min Pajkanović), Živić, Nedeljković, Pantić, Njamculović (od 46. min Ratković), Zličić (od 46. min Mijatović), Mitrović (od 46. min Mihailović), Stojanović, Radjen, Žakula

Rad ubedljiv protiv Bačke.

Ova utakmica bih se mogla opisati da je Rad zasluženo slavio, iako se mora odati priznanje i fudalerima Bačke koji su došli na Banjicu da igraju otvorenu utakmicu na gol više. Domaćin je poveo iz jedanaeaterca preko Kaludjerovića u 13. minutu. Bačka je potom imala blagu terensku inicijativu, ali gosti iz Bačke Palanke nisu ozbiljnije pripretili Damiru Kahrimanu. Rad je imao dve povoljne situacije ali je rezultat ostao nepromenjen.

Na odmor se otišlo rezultatom 1-0 za Rad.

Tek što je počelo drugo poluvreme Šarić je povećao vođdstvo domaćih na 2-0 igrao se 48. minut susreta.

Gosti su pokušali da igraju, ali domaći igrači su sve pokušaje gostiju osujetili. U 87. minutu stavljena je tačka na ovaj susret kada je Damjanović primorao Milojevića da po treći put izvadi loptu iz mreže.

RAD – BAČKA 3-0 Zaslužena pobeda „Građevinara“