GRAFIČAR – BACKA 4-0 (2-0)

Pomoćni teren stadiona Rajko Mitić iza južne tribine

Gledalaca: 150
Glavni sudija: Lukić Aleksandar
Pomoćnici: Božović Boško i Todorović Nemanja
Strelci: 1-0 Mitljukić 11. min, 2-0 Radulović 34. min 3-0 Babić 46. min, Radulović 4-0 58. min
Žuti kartoni: Stanković (Grafičar), Todorović (Bačka)

GRAFIČAR: Stanković, Đurić, Golijanin (od 81. min Mrkela), Babić, Radulović (od 65. min Matić), Ibanjez, Stanković N. (od 81. min Lambulić), Djermanović, Vasiljević, Mituljk (od 65. Mitljukićić L), Lazić (od 65. min Todorovski)

BAČKA: Mićanović, Milenković, Vještica (od 72. min Bogdanović Ve.) Kostić, Petrić, Levićanin (od 46. min Kosanin), Todorović (od 56. min Ristovski), Mandić (od 72. min Tanasić), Karišić, Marković, Mijatović

U okviru 12. kola Prve lige Srbije iza južne tribine stadiona Rajko Mitić snage su odmerili domaćin Grafičar i gostujuća ekipa Bačke iz Bačke Palanke.

Posle uvodnog ispitivanja snaga u prvih desetak minuta utakmice prvu priiku za promenu rezultata na semaforu imala je ekipa Grafičara i odmah povela golom Mitljukića u 11. min.

Domaći igrači su bili nešto agilniji i imali su blagu inicijativu dok su se gosti iz Bačke Palanke odlučili za nešto defanzivniju varijantu i na polukontre i kontre.

U 34. minutu je bilo 2-0 za domaće golom Radulovića.

Nastavio je Grafičar da igra agresivno i stvorio par polu prilika, ali do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata.

Tek što je počelo drugo poluvreme na semaforu je stajalo 3-0 za Grafičar, a strelac gola bio je Babić.

Pokušavala je Backa da igra ali igrači Grafičara su preuzeli totalnu kontrolu utaknice i kada je Raulović svojim drugim pogotkom u 58. minutu povećao rezultat na 4-0, svima na stadionu je bilo jasno da je pitanje samo kojim će se rezultatom završiti ova utakmica.

Domaćin je do kraja rutinski održavao ritam utakmice, te je rezultat ostao nepromenjen. Grafičar – Bačka 4-0.