JAVOR – BAČKA 2-0 (1-0)

Stadon kraj Moravice
Gledalaca: 150
Glavni sudija: Filipović Stefan
Pomoćnici: Blagojević Ivan i Marjanović Aleksandar
Strelci: 1-0 5. min Tanko 2-0 60. min Eliomar
Žuti kartoni: Balabanović (Javor), Mijatović, Bogdanović (Bačka)

JAVOR: Babić, Jevremović, Nikolić, Eliomar (od 65. min Luković), Odita (od 86. min Maričić), Luković, Ibrahim Tanko (od 67. min Ivelja), Zvekanov, Balabanović (od 86. min Lakić – Pešić), Petrović, Momčilović

BAČKA: Milojević, Mažić, Petrić, Milenković (od 65. min Marković), Mijatović (od 74. min Ristovski), Mandić, Levićanin, Dzodan (od 65. min Kostić), Karišić (od 43. min Todorović), Košanin, Bogdanović (od 74. min Radojičić)

U Ivanjici u utakmici 8. kola Prve lige Srbije između dva bivša superligaša ekipa Javora je kao domaćin bila bolja od ekipe Bačke.

Pred nešto više od 150 ljubitelja fudbala, ekipa Javora je već u 5. minutu golom Ibrahima Tanka došla u vođstvo od 1-0.

Nastavili su igrači u crvenim dresovima da diktiraju tempo stvorili su nekoliko povoljnih prilika da dupliraju vođstvo, međutim gosti iz Bačke Palanke su se konsolidovali i odbili napade domsćih. Imala je i Bačka 2-3 pokušaja da ugrozi gol Babića, ali u tome nije uspela. Na petnaestominutni odmor otišlo se prednošću domaćih od 1-0.

U nastavku ista meta isto ostojanje. Javor napada, ima više loptu u posedu, a Bačka pokušava iz polukontre i kontre. U 60. minutu Javor postiže gol za prednost od 2-0. Strelac gola bio je Eliomar. Do kraja susreta bilo je poluprilika na obe strane, ali se rezultat nije menjao.

Javor – Bačka 2-0.