BAČKA – MAČVA 0-0

Stadion: Slavko Maletin “Vava”
Gledalaca: 550
Glavni sudija: Jerinić Danilo
Pomoćnici: Novaković Novak i Jovičić Jovan
Žuti kartoni: Todorović, Dzodan (Bačka), Marjanović, Adamović (Mačva)

BAČKA: Mićanović, Perić, Milenković (od 78. min Janković), Kostić, Košanin, Levićanin (od 67. min Vještica), Karišić (od 78. min Tanasić), Todorović, Keča (od 20. min Dzodan), Mandić, Marković (od 67. min Ristovski)

MAČVA: Manojlović, Popović, Stevanović, Jevtić, Pešić, Gigić (od 67. min Trimanović), Belić, Marjanović, Mijailović (od 79. min Radovanović) O.), Tojčić, Mijailović, Adamović

Svi koji su došli danas na stadion Slavko Maletin „Vava“ da pogledaju dva bivša superligaša mogli su da vide pravu prvenstvenu i takmičarsku utakmicu sa dosta čvrstine i borbenosti, disciplinovano i odgovorno ispunjavanje taktičkih zadataka.

Bačka je počela malo agresivnije i u uvodnim trenucima susreta imala je blagu terensku inicijativu, ali kako je utakmica odmicala ekipa Mačve je bila ta ekipa koja je delovala brze i poletnije od izabranika Nikole Puače.

U prvih 45 minuta bilo je par poluprilika na obe strane, ali se na odmor otišlo bez golova. Bačka – Mačva 0-0.

U nastavku susreta ista meta isto odstojanje, uglavnom se igralo između dva kaznena prostora, bilo je tu poluprilika sa jedne i sa druge strane za promenu rezultata, ali je posle poslednjeg zvižduka arbitra Jerenića na semaforu stajalo „mršavih“ 0-0.

Slađi deo kolača odlazi u Šabac. Bačka – Mačva 0 – 0.