PARTIZAN – BAČKA 2-1 (O-0)

Stadion Partizana

Glavni sudija: Nenad Minakovic
Strelci: Sadik 1-0 u 50. min Tomović (autogol) 2-0 u 61. min 2-1 Djordjević 78. min

PARTIZAN: Popović, Miljković, Urošević, Banjak, Vitas, Stojković (od 46. min Lutovac), Marković (od 74. min Čolić), Zdjelar, Suma (od 88. min Pavlović L.), Natho (od 61. min Šćekić), Sadik (od 88. min Matić)

BAČKA :Milojević, Veselinović, Jovanović, Zdravković (od 15. min Tomović), Eskić (od 85. Gavrić), S. Stojanović, Pantić, Škorić, Ratković (od 63. Djordjević) Klisura, Njamculović (od 63. min Zličić)

Bačka se večeras isprsila pred Partizanom i pokazala se u najlepšem mogućem svetlu.

U prvih 45. minuta Bačka je igrala odlično, stvorila nekoliko odličnih prilika, a najbolju je propustio Ratković u 37. minutu kada je izbio sam pred golmana Popovića ali je mladi čuvar mreže crno-belih odlično intervenisao i spasio svoj gol. Beležimo i dva pokušaja Marka Pantića sa distance. Odličan udarac Pantića sredinom prvog poluvremena Popović je krajnjim naporom loptu izbacio u korner. Bačka je u defanzivi delovala perfektno u prvih 45 minuta, odlična postavka i pimeranje svih linija tima nisu dozvolili Partizanu da stvori stopostotne šanse pred golom Alekse Milojevića koji je sigurno komandovao poslednjom linijom svoga tima.

U nastavku Partizan brzo dolazi do prednosti od dva gola razlike. Prvo je Sadik doveo Partizan u vođdstvo od 1-0 u 50. minutu, a Tomović (autogol) u 61. minutu poduplao prednost crno -belih.

Pokušao je Dejan Rađenović da izmenama razmrda svoju ekipu i uspeo je u tome. Djordjević je evrogolom sa nekih 17 metra smanjio prednost crno-belih na 2-1 u 78. minutu.

Do kraja susreta Partizan je znalački sačuvao prednost i došao do teške pobede protiv odlične Bačke koja je uz malo više sportske sreće mogla da odnese bodove sa stadiona u Humskoj.

Dakle, Partizan – Bačka 2-1.