TSC – BAČKA 3-0 (3-0)

Gradski stadion u Senti
Glavni sudija: Danilo Grujić
Pomoćnici: Dimitrijević Dejan (Vranje) i Srdjan Minić
Strelci: 1-0 16. min Stanojev 2-0 40. min Zec 3 -0 41. min Zec
Žuti kartoni: Tomanović (TSC), Pisačić(Bačka)

TSC: Filipović, Tomanović (od 63. min Djakovac), Zec (od 63. min Duronjić), Banjac (od 75. min Santrač), Antonić, Petković (od 75. min Varga), Babić, Petrović, Lukić, Stanojev (od 86. min Tomašević), Milićević

BAČKA: Milojević, Paradjina, Živić, Lakić-Pešić (od 63. min Mitrović), Nedeljković, Ašćerić (od 46. min Žakula), Eskić (od 63. min Pantić), Ratković, Pisačić (od 46. min Ivančević), Kazačoks (od 46. min Stojanović M.), Zdravković

Po idealnom vremenu i odlično pripremljenom terenu za igru, danas su se u okviru 23. kola Superlige Srbije sastali TSC i Bačka.

Pred ovaj susret TSC je važio za favorita u ovom meču, međutim i ekspedicija Bačke je imala svoju računicu gde u Sentu nije došla da se brani, već naprotiv da igra na gol više.

U uvodnim trenucima susreta i početnom ispitivanju snaga na terenu ekipa TSC-a imala je više loptu u svom posedu i već u 18. min Stanojev je pogodio za vođdstvo domaćih od 1-0. Igrači Bačke pokušavali su da spuste loptu i igraju do noge, ali su domaći u 40. i 41. minutu golovima Zeca već u prvih 45. minuta rešili pitanje pobednika.

U nastavku Baćka je tražila put do gola Filipovića međutim domaćin je rutinski odradio drugih 45. minuta i sačuvao ubedljivo vođstvo stečeno u prvih 45. minuta.

TSC – BAČKA 3-0. Zaslužena pobeda Bačkotopolčana.