ZLATIBOR – BAČKA 1-0 (1-0)

Stadion Slobode u Užicu
Glavni sudija: Jovan Šegrt
Pomoćnici: Banović Bojan i Stanojević Goran
Strelci: 1-0 Islamović 45+1 min

Žuti Kartoni: Miloradović (Zlatibor), Škorić, Paradjina, Zdravković, Pisačić (Bačka)

ZLATIBOR: Čubraković, Andjelković, Dakovac, Djokić, Janjić (od 90 +3 min Vidić), Jezdimirović, Islamović, Miloradović (od 56. min Živanović), Petronijević (od 81. min Vladić), Stamenković, Krstić

BAČKA: Milojević, Mijatović, Škorić, Zličić (od 63. min Stojanović S.), Eskić (od 90+3 min Djordjević), Krčmarević, Paradjina, Pisačić, Gavrić (od 90+3 min Stojanović M.), Velemir (od 83. min Njamculović), Ratković

Po veoma hladnom vremenu na stadionu Slobode u Užicu danas su se sastali Zlatibor Čajetina i Bačka u okviru 16. kola Superlige Srbije.

Obe ekipe su se pre ovog međusobnog duela nalazile u donjem delu tabele, a domaćin svakako u nešto povoljnijoj situaciji, dok se ekipa Bačke nalazi na poslednjoj poziciji sa svega 7 osvojenih bodova.

U prvih 45. minuta viđena je izjednačena borba, u pojedinim momentima gosti su bili angažovaniji i imali su terensku incijativu, ali su domaći prvi došli u vođdstvo. Igrao se 45. minut kada je Islamović matirao Milojevića za prednost od 1-0. Tim rezultatom otišlo se na odmor.

U drugih 45. minuta obe ekipe ušle su otvoreno i sa željom da što pre ugroze gol protivnika. Smenjivale su se ekipe u napadima, viđeno je dosta dobrih poteza i sa jedne i sa druge strane. Bilo je prilika za promenu rezultata, ali se rezultat do kraja nije menjao.

Zlatibor – Bačka 1-0. Tri boda ostaju u Zapadnoj Srbiji.