RADNIČKI – BAČKA 1-1 (0-0)

Stadion Radničkog u Sremskoj Mitrovici
Gledalaca: 200
Glavni sudija: Pančić Dušan
Pomoćnici: Božović Boško, Jeremić Stefan
Strelci: 1-0 59. min auto gol (Košanin), 1-1 87. min Karišić iz jedanaesterca
Žuti kartoni: Petrović, Pejović, Vidić (Radnički), Jelić, Šarac, Košanin (Bačka)
Crveni karton: Petrović (dve javne opomene)

RADNIČKI: Bursać, Abubakar, Gajić, Dimitrić (od 88. min Sylia), Čarapić (od 88. min Janković), Vidić, Nović, Škorić, Petrović (od 52. min Pejović), Milić, Rakić

BAČKA: Mićanović, Milenković, Vještica, Radović (od 68. min Petrić), Vukmanović (od 68. min Todorović), Košanin (od 70. min Marković), Šarac, Karišić, Jelić, Mandić (od 46. min Levićanin), Bogdanović Vu (od 65. min Stanisavljević)

Po izuzetnom vremenu za ovo doba godine, Radnički i Bačka odigrali su utakmicu 28. kola Prve lige Srbije pred oko 200 ljubitelja fudbala i simpatizera jedne i druge ekipe.

Pre ove utakmice zbog bolje pozicije na tabeli Radnički je važio za favorita ovog duela. Bačka je došla u Sremsku Mitrovicu sa novim šefom stručnog štaba, ambicioznim Trivom Ilićem koji je sigurno odlično pripremio ekipu za ovu utakmicu, te se i od Bačke očekivalo da odigra jednu odličnu utakmicu u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa.

Prvo poluvreme igralo se veoma čvrsto, ali i odgovorno na obe strane te i nismo videli ništa posebno od šansi. Na odmor se otišlo sa rezultatom 0-0. Drugo poluvreme igralo se nešto otvorenije. Radnički je bio nešto agilniji što mu je i donelo prednost u 59. minutu, ali igrači Bačke se nisu predavali te su uspeli da anuliraju prednost domaćina posle iznuđenog kaznenog udarca čiji je siguran egzekutor bio Karišić u 87. minutu za konačnih Radnički – Bačka 1-1.