BAČKA – NAPREDAK 0-0 (0-0)

Foto: Stojan Maleš

Stadion: Slavko Maletin „Vava“
Bez gledalaca
Glavni sudija :Danilo Grujic
Pomoćnici: Dimitrijević Dejan (Vranje), Vojnić Stefan
Žuti kartoni: Velemir, Eskić, Paradjina, Kisura, Žakua, Veselinović (Bačka), Todorović, Rašković (Napredak)
Crveni karton: Parađina (dve javne opomene)

BAČKA: Milojević, Velemir (od 68. min Žakula), Zdravković, Klisura, Paradjina, Mijatović (od 68. min Veselinović), Škorić, Eskić, S.Stojanović (od 79.min Radjen), Zličić (od 46. min Pisačić), Djordjević

NAPREDAK: Jordanov, Marinkovic, Todorović (od 6. min Milovanović), Markovski (od 61. min Mršić), Milunović (od 90. min Milošev), Kočić (od 85. min Kosić) ,Mijić (od 46. min Mrkić), Spremo, Stević, Leković, Rašković

Bačka i Napredak odigrali su utakmicu 8. kola Ling Long SuperLige Srbije.

Foto: Stojan Maleš

U prvih pola časa igre ništa se konkretno nije dešavalo uglavnom se igralo između dva kaznena prostora gde je Bačka imala blagu inicijativu. U 27. minutu Mijić je pokušao iz slobodnog udarca ali je Milojević krajnjim naporom izbacio loptu u korner.

Za domaćina beležimo pokušaj Eskića sa 30-ak metara, ali je Jordanov bio budan. Pred kraj prvih 45 min pokušao je Mijić sa distance ali je bio neprecizan. Siromašno fudbasko prvo poluvreme i na petnaestominutnu pauzu otišlo se bez golova 0-0.

U nastavku susreta prvu priliku za promenu rezultata ima ekipa Napretka iz slobodnog udarca, ali je Milojević iz drugog pokušaja ukrotio udarac. Domaćin je pokušao preko Klisure u 62. min posle kornera koji je izveo Stojanović. U 72. minutu Bačka ostaje sa igračem manje posle starta Parađine nad Mrkićem. Od tog momenta Bačka se malo povukla na svoj deo terena i pokušavala je iz polukontre i kontre, ali se rezultat nije menjao.

Na kraju u Bačkoj Palanci mreže su ostale netaknute, Bačka – Napredak 0-0.

Podela bodova na „Vavi“, a slađi deo kolača odlazi u Kruševac.