Radnički – Bačka 5-1 (4- 1)

Glavni sudije: Miloš Djordjić
Pomoćnici: Svetozar Živin i Milan Šutulović
Strelci: 1-0 Gavrić 12. min. 2-0 Mitrović 15. min 3-0 Gavrić 19. min 3-1 Ratković 20. min 4-1 Gavrić 33. min 5-1 Kovačević u 80. min (iz jedanaesterca)
Žuti kartoni: Djuričković (Radnički), Radjen i Žakula (Bačka)

RADNIČKI: Kojić, Stevanović, Bjeličić, Djuričin (od 56. min Petrović), Aksentijević, Gavrić (od 78. min Ristić), Mitrović (od 66. min Trifunović), Kovačević, Pantelić, Djuričković, Stanković (od 78. min Ćirković)

BAČKA: Pilipović, Nedeljković, Paradjina (od 78. min Živić), Radjen, Njamculović (od 60. min Mihailović), Ratković (od 68. min Rihoe), Zličić, Žakula, Stojanović, Eskić (od 68. min Ilić), Mijatović

Goleada na Čairu za kraj. Radnički ubedljiv protiv Bačke. Već posle uvodnih 20. minuta na semaforu je stajao rezultat 3-1 za Radnički.

Posle uvodnih ispitivanja snaga na terenu Gavrić je u 12. minutu doneo prednost domaćim fudbalerima. Samo tri minuta kasnije na semaforu je stajao rezultat 2-0. Ovog puta strelac je bio Mitrović. U 19. minutu bilo je 3-0. Kiks mladog čuvara mreže Bačke Vukašina Pilipovića i Gavrić je lagano sproveo loptu u mrežu. Odmah posle polaska sa centra Bačka je izvela odličan napad a Ratković rutinski završio akciju za 3-1. Radnički je u 33. minutu poveo sa 4-1, a strelac je ponovo Gavrić. To je bio njegov het-trik na današnjoj utakmici za totalni “potop” Bačkopalančana u prvih 45 minuta. S tim rezultatom se otišlo na pauzu.

U nastavku Bačka je u 53. minutu izvela odličnu akciju, ali je šut Ratkovića odlično ukrotio Kojić. U 59. minutu Paradjina je mogao da smanji rezultat, ali je opet Kojić odlično intervenisao.

U 80. minutu Radnički je poveo sa 5-1. Siguran egzekutor najstrože kazne bio je Kovačević, a predhodno je golman Pilipović srušio Djuričkovića u svom kaznenom prostoru.

Do kraja susreta nije bilo više prilika za promenu rezultata. Radnički Bačka 5-1.

Slavlje u Nišu, Radnički je ostao u Superligi, a Bačka odlazi u Prvoligaško društvo.