BAČKA – LOZNICA 3-1 (1- 1)

Foto: Stojan Maleš

Stadion: Slavko Maletin „Vava“
Gledalaca: 250
Glavni sudija: Djordjević Nenad
Pomoćnici: Krstić Slobodan i Mitić Miloš
Strelci: 0-1 Obradović 1-1 Nikolić ag. 2-1 Bogdanović Vu u 67. min. 3-1 Bogdanović Vu u 72. min
Žuti kartoni: Bogdanović Ve, Tanasić (Bačka) Obradović, Vraštanović (Loznica)

BAČKA: Milojević, Milenković (od 86. min Milenković), Petrić, Bogdanović Ve (od 86. min Ristovski), Bogdanović Vu (od 76. min Levićanin), Košanin, Kostić, Vještica, Karišić, Marković (od 90. min Janković), Todorović

LOZNICA: Jelovac, Ilić, Spasenović, Ivić, Komarčević, Nikolić, Matić (od 86. min Rajevac), Obradović (od 46. min Vraštanović), Ristivojević, Mijailović, Milinković

U 21. kolu Prve lige Srbije i ujedno poslednjem kolu u ovoj godini na stadionu Slavko Maletin „Vava“ sastali su se Bačka i Loznica.

Gosti su bolje ušli u meč i već u 7. minutu došli u vođstvo od 0-1 golom Obadovića. Od tog momenta Bačka je zaigrala nešto angažovanije i u 27. minutu došla do izjednačenja na 1-1 autogolom Nikole Nikolića. Do kraja prvih 45 minuta igralo se obostrano otvoreno, Bačka s većim posedom lopte, ali ne konkretna u završnici.
Na poluvreme se otišlo rezultatom 1-1.

U nastavku susreta Bačka konkretnija, energičnija i stezala je obruč oko gola Jelovca i u 67. minutu joj se terenska inicijativa isplatila jer je Bogdanović Vukašin pogodio za 2-1. Samo četiri minuta kasnije na semaforu je stajalo 3-1 za Bačku, opet je strelac bio Vukašin Bogdanović. Do kraja susreta Bačka je rutinski sačuvala stečenu prednost i na kraju došla do 3 boda koja joj obezbeđuju mirnu zimsku pauzu.

Na kraju Bačka – Loznica 3-1. Spuštena je zavesa na jesenju polusezonu u Prvoj ligi Srbije.