BAČKA – ŽARKOVO 0-2 (0:2)

Stadion: Slavko Maletin „Vava“
Gledalaca: 450
Glavni Sudija: Ilić Milan
Pomoćnici: Marjanović Aleksandar i Blagojević Ivan
Strelci: 0-1 21 min Dostanić 0-2 45(+1) Milikić
Žuti kartoni: Todorović, Šarac, Stanisavljević (Bačka), Delević, Nkolić, Ilić V, Milenković (Žarkovo)

BAČKA: Mićanović, Milenković, Petrić, Bogdanović Ve, Mandić (od 83. min Luković), Levićanin (od 63. min Keča), Šarac, Vukmanović (od 72. min Bogdanović Vu), Todorović, Košanin (od 83. min Vještica), Stanisavljević (od 83. min Marković)

ŽARKOVO: Krstović, Ilić Va, Ilić M (od 46. min Musa), Dostanić (od 70. min Ivić), Nikolić, Milikić, Delević, Jovanović (od 86. min Stojanović), Kokir (od 75. min Mićić), Milenković, Obrenović

Po lepom i sunčanom vremenu Bačka i Žarkovo su odigrali pravu prvenstvenu utakmicu sa dosta duela i borbenosti za svaku loptu na svakom delu terena. Domaći igrači želeli su prva tri boda ovog proleća na svom terenu te su od samog starta utakmice krenuli ka golu gostiju želeći pri tom da što pre dođu do rezultatske prednosti. S druge strane gosti iz Žarkova su se orijentisali na nešto čvršću igru i defanzivni blok, te su iz polu kontre i kontre povremeno pretili Mićanoviću. Međutim, od 21. minuta gosti vode posle sjajne akcije, a strelac je bio Dostanić. Pokušavali su fudbaleri Bačke da se vrate u utakmicu, ali usledio je novi šok za domaće fudbalere u nadoknadi. Igrao se prvi minut nadoknade u prvom poluvremenu kada je Milikić doveo Žarkovo do duplog vođstva od 2-0 što je bio i konačan rezultat prvih 45 minuta.

U nastavku Bačka je krenula na sve ili ništa, međutim, odlična ekipa iz Žarkova je mudro čuvala stečenu prednost.