BAČKA – GRAFIČAR 0-0 (0-0)

Stadion: Slavko Maletin „Vava“
Gledalaca: 400
Glavni sudija: Đorđević Nikola
Pomoćnici: Obradović Nikola i Govedatović Aleksandar
Žuti kartoni: Bogdanović Vu, Levićanin, Luković (Bačka), Šiškov,Stajić (Grafičar)

BAČKA: Mićanović, Milenković (od 70. min Stanisavjević), Petrić, Vještica, Košanin, Todorović (od 70. min Ilić M), Levićanin (od 51. min Obradov), Bogdanović Vu (od 53. min Mandić), Jelić, Luković, Karišić

GRAFIČAR: Manojlović, Despotovski, Matić, Mitljukić (od 75. min Mitiljukić J.) Burmaz (od 84. min Bačanin), Babić, Knežević, Leković, Šiškov, Stajić, Ibanjez (od 55. min Petrović)

Odloženi susret 27. kola Prve lige Srbije između Bačke i Grafičara igrao se danas na „Vavi“ po idealnom vremenu i odlično pripremljenom terenu za igru pred nešto više od 400 ljubitelja fudbala, simpatizera i navijača obe ekipe.

Od prvog zvižduka glavnog arbitra Djordjevića obe ekipe su krenule otvoreno i dosta “našpanovano“ na borbenost i agresivnost sa iskazanom velikom dozom voljnog momenta rešeni da na ovom susretu uzmu sva tri boda.

Bačka je u nešto nezavidnijoj poziciji i trebala su joj sva tri boda iz ovog susreta, te onda i ne čudi što su „puleni“ Triva Ilića od samog starta krenuli agresivmo, dok je ekipa Grafičara takođe u donjem delu tabele i njima su itekako potrebni bodovi, mlada su ekipa u kojoj stasavaju neki novi, verovatno budući prvotimci aktuelnog šampiona Srbije Crvene zvezde, pa su i oni došli da se pokažu, dokažu i prestave pred ljubitejima fudbala u Bačkoj Palanci.

Prvu priliku da se promeni početni rezultat na semaforu imala je ekipa Grafičara u 7. min kada je sa nekih 8-9 metara iskosa sa desne strane pokusao Ibanjez. Taktički disciplinovano i na jednoj i na drugoj strani sa dosta čvrstih duela i iskazane borbenosti uz po koju polupriliku na obe strane odlike su prvih 45. minuta koje je završeno rezultatom 0-0.

U drugih 45. minuta uglavnom se vodila velika borba na sredini terena, bilo je i par dobrih pokušaja na obe strane, ali rezultat se do kraja nije menjao. Bačka-Grafičar 0-0.