U susretu trinaestog prvenstvenog kola Super lige Srbije, Bačka je na svom terenu izgubila od ekipe Radnika iz Surdulice rezultatom 0:2 (0:1).

20161022_1944371

 

– Ovo je bila jedna zahtevna utakmica u fizičkom aspektu za obe ekipe. – rekao je Spasoje Jelačić, šef stručnog štaba Bačke odmah nakon utakmice i nastavio

– Mislim da su se gosti po ovom teškom terenu bolje snašli u prvom delu utakmice, i mogu reći da nismo mogli naći način kako da probijemo njihovu dobru organizovanu odbranu, a ujedno bili su dobro organizovani u napadu. – nastavlja Jelačić

– Ova utakmica je mogla otići i drugim tokom da smo iskoristili šansu koju nije realizovao naš kapiten, kažnjeni smo pogotkom i posle je bilo veoma teško da se ekipa podigne i vrati. Kasnije smo sve bacili u napad i ostavili dosta prostora protivniku što su oni to i iskoristili i zasluženo pobedili rezultatom od 0:2. – pojašnjava Jelačić.

– Mi ovu utakmicu moramo što pre da zaboravimo i da se okrenemo narednoj utakmici, a iz ove utakmice da izvučemo pouke i da vidimo gde nam je problem, tj zašto nam se ovakve stvari dešavaju. Na nama je da to popravimo i da podignemo nivo igre u daljem toku takmičenja. – zaključuje šef stručnog štaba Bačke.