Стефан Чупић млади и талентовани голман новог Суперлигаша из Бачке Паланке пред ове Новогодишње и Божићне празнике очекује инострани ангажман, али и некрије жељу да ако се инострани ангажман изјалови остане у редовима ОФК „Бачке“.

Стефан Чупић

Како нам је и сам Стефан рекао, он је провео четири лепа месеца у Бачкој где се осећао као код своје куће и где је на себе скренуо пажњу изванредним одбранама у самој завршници јесењег дела сезоне и управо он је један од најзаслужнијих што је екипа Бачке у последња три кола освојила седам бодова.

Стефан је доскора био члан ОФК „Београда“ али од пре неки има чисте папире од клуба са „Карабурме“, где му је управа Романтичара изашла у сусрет имајући у виду Стефану жељу да се опроба у иностранству.

Управа клуба у граду са леве обале Дунава Стефану жели успешан трансфер у иностранство али и некрије жељу да Стефан остане још бар шест месеци у Бачкој.

Навијачи „Плавих“ би волели да Стефан остане јер их је својим понашањем на терену а посебно одбранама купио и на неки начин привукао к себи.

Надамо се да ћемо Стефана гледати и на пролеће на стадиону Славко Малетин Вава уколико не оде негде у иностранство. Ако се то ипак догоди, Стефану желимо да се захвалимо на успешној сарадњи и желимо пуно успеха и спортске среће у наставку каријере.