Da li se sećate našeg bivšeg igrača Miroslava Timića?! Igrača koji je igrao na više pozicija, od levog beka, veznog pa do napadača po levom boku u do sada najuspešnijoj generaciji iz 1988. godine.

Popularni Timče ili Cilsa kako smo ga zvali, uključio se u Donaciju i doniraće dve garniture dresova (po 30 komada) za trening u plavoj i beloj boji, a kako kaže Timče, motiv mu je (sem ljubavi prema našem/svom klubu) da ova generacija napravi veći uspeh od njegove i da uđe u Super ligu.

– Ako smo ljudi, svi treba da se uključimo i da podržimo projekat Zajedno u Super ligu! Neka ovaj moj skromni dopinos bude podstrek igračima, upravi, navijačima da vide kako mi bivši igrači pomažemo i volimo našu Bačku. – objasnio je Miroslav Timić, skromni čovek VELIKOG SRCA!

Podsećamo Vas da je pre samo tri dana na našem sajtu objavljen članak o „starim“ Asovima našeg kluba koji nas pomažu u donacijama! Legendama (Meši, Nogiću, Tešanoviću, Dujakoviću)u svakom smislu, pridružio se i Timče!

Nadamo se da će stopama ovih Asova poći još Vas koji čitate ovaj članak i uključiti se u projekat Zajedno u Super ligu, jer „Ljudi su naša najveća vrednost“.