Na stadionu Bačke dosadašnji započeti radovi teku u najboljem redu. U nastavku pogledajte kraću verziju izveštaja oko radova koji su u toku.

Ulaz za VIP ložu je gotov, svlačionice i prostorija za delegate biće gotovi do kraja nedelje, radovi se privode kraju.

Ulaz u VIP ložu

Od tavana je napravljena loža za novinare, probijen je zid

Pogled na prostor za novinare

Na zgradi je postavljena PVC stolarija, Zapadna tribina se proširuje sa obe strane kako bi dobili prostor za dodatno postavljanje stolica, proširen je ulaz da bi vozilo hitne pomoći, kao i vatrogasno vozilo moglo nesmetano prolaziti.

Na istočnoj tribini ostaje da se poruši stari toalet i ozida novi, da se uklone razbacane betnske ploče oko prostora gde je toalet i izravna taj teren

Na severnom bedemu do Ul. Jugoslovenske Armije probijen je ulaz koji će ujedno biti ulaz za istočnu tribinu.

Ovde će biti ulaz za istočnu tribinu

Ograda na severnoj strani pomera se prema golu i uskoro se kreće sa izgradnom severne tribine na kojoj će takođe biti postavljene stolice (opširniji izveštaj oko severne tribine biće narednih dana)

U ponedeljak dolazi bezbednosna komisija da pregleda dosadašnje radove. Od komisije ćemo čuti na koliko i da li možemo da skratimo ograde koje dele teren i tribine. 

Trenutno se traži sponzor ili više njih za kupovinu led semafora, tako da je svaka pomoć od svih Vas koji čitate ovo, dobrodošla. 

Za projekat ulaska Bačke u superligu, potrebna nam je pomoć svih ljubitelja fudbala i to u svakom smislu.