U nedelju 24.07.2016. u 1. kolu Super lige, Bačka u istorijskoj utakmici dočekuje Partizan na stadionu Vojvodine u Novom Sadu.

Spasoje Jelačić

 

 

Utakmica počinje u 19h a  Spasoje Jelačić pre svega očekuje jednu izuzetno tešku utakmicu.

– U prvom prvenstvenom kolu očekuje nas jedna izuzetno teška utakmica. Međutim, mi smo u predhodnih godinu dana pravili rezultat i davali svoj maksimum da bi došli do ovakvih utakmica i ovakvog spektakla. Pričati nešto o ekipi Partizana, jednog od najboljih klubova u državi, mislim da je suvišno. Naravno da je u ovom 1. kolu Partizan veliki favorit, ali mi ćemo učiniti sve da probamo da ih poremetimo i da svojim nekim maksimalnim zalaganjem i trudom probamo da prezentujemo sve ovo što smo do sada uradili. Da li će to biti dovoljno za neki pozitivan rezultat i rezultatsko iznenađenje protiv ekipe Partizana, to ćemo da vidimo posle 90 min. Ono što iskreno mogu da kažem je da će moja ekipa i kompletan pogon fudbalskog kluba Bačka dati svoj maksimum na utakmici protiv Partizana. – rekao je šef stručnog štaba.

– Ovom prilikom želim da pozovem sve ljubitelje našeg kluba i sve žitelje Bačke Palanke da dođu u što većem broju u Novi Sad da nas bodre i da nam daju maksimalnu podršku u našoj prvoj, istorijskoj utakmici u Super ligi Srbije. – zaključio je Jelačić.