Još samo dva dana dele Bačku od istorijskog susreta sa Crvenom Zvezdom. Evo šta od ovog veoma važnog susreta očekuje Lazar Vještica – prvi asistent trenera Spasoja Jelačića.

12180104_778647402246443_1826141967_n
Lazar Vještica – prvi asistent trenera Spasoja Jelačića

„Najveći šlag u ovoj sezoni biće Crvena Zvezda koja dolazi na gostovanje u Bačku.

Očigledno je da će u sredu u Bačkoj Palanci biti pravi praznik fudbala jer nam u goste dolazi velika Crvena Zvezda, koja od postojanja nije bila na Bačkoj.  Ali eto, desilo se da posle toliko dugo vremena Bačka igra šesnaestinu finala Kupa Srbije.

U ovom momentu snage će odmeriti Crvena Zvezda, koja je prvak u Superligi i Bačka koja vodi u Prvoj ligi Srbije. Mi Crvenu Zvezdu poštujemo kao veliki klub, ali sigurno ćemo uložiti svoje znanje i trud da se suprostavimo Zvezdi koja je u ovom meču favorit.

S druge strane, Bačka sigurno ima moćan i kvalitetan tim koji će pokazati svoje umeće na terenu. Koliko je ozbiljno ovaj susret shvatila i Crvena Zvezda, dokazuje to da će u Bačku Palanku stići već u utorak, u karantin sa kompletnim sastavom.

Bačku sigurno nose dobri rezultati, dobre igre i sam motiv Bačkinim igračima neće izostati da s pravom pokažu zašto su lider u prvoj ligi.“