Bivši levi bek Bačke Vladimir Nogić koji je četiri sezone nosio naš dres a sada živi i radi u Sent Galenu, kao dokaz svoje „ljubavi i poštovanja“ prema svom-našem klubu donirao 30 trenerki u kojima će igrači putovati na utakmice i koje će biti zvanična uniforma tzv. dres kod igračima i stručnim štabu tj. oficijalna oprema za karantin i dolazak na utakmice.

Veliko HVALA Vladimiru kao i našem bivšem desnom beku Draganu Tešanoviću koji nam je poklonio garnituru dresova tamnoplavo – svtlo plavo sa kojima smo igrali u Lazarevcu.

Veliko HVALA i našem bivšem desnom krilu Čekoviću, ocu našeg špic igrača Dade Čekovića koji je u Januaru poklonio garnituru dresova i šorceva za trening. Takođe stariji Čeković pre 15 dana sponzorisao je 50% od vrednosti novih torbi za opremu igrača i stručnog štaba. Drugu polovinu za torbe donirao je bivši golman Bačke Goran Dujaković

Ovi ljudi koji su navedeni vredni su svake pažnje, jer bez obzira na to što je dosta vremena prošlo od kad su oni nosili dres Bačke, ne samo što nas nisu zaboravili, nego i pomažu klubu u daljim pohodima.

Šta nam je još potrebno od opreme za Superligu

Od opreme za Superligu moramo nabaviti Prsluke, kao majice i šorceve za trening po 90 komada tj. tri garniture po 30 komada, 100 pari čarapa i 100 peškira. Sa ovim bi oprema bila kompletirana!