U šesnaestom kolu Super lige Srbije Bačka je izgubila od Partizana sa 1:0 (0:0)

Partizan – Bačka

Stadion: Partizana. Gledalaca: 2.500. 
Sudija: Marko Srećković (Kragujevac). Pomoćnici: Marko Dimitrijević (Kragujevac) i Marjan Janković (Petrovac na Mlavi).

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić, Jevtović, Everton, Janković, Leonardo, A. Stevanović, Đurđević.

BAČKA: Čupić, Nikolić, Švonja, Ilić, Klisura, Đurić, Bajić, Balabanović, Čeković, Trivunović, Zečević.
Strelac: 1:0 – Đurđević u 78. minutu.

Zoran Govedarica

– Ovo je bila jedna izuzetno teška utakmica – rekao je na početku konferencije nivi šef stučnog štaba Bačke, Zoran Govedarica i nastavio
– Utakmica je bila teška za nas, ali drago mi je što je bila teška i za Partizan, iz prostog razloga što smo bili dobar partner u ovoj utakmici, tj jer nismo samo pružali otpor već smo bili dobar partner Partizanu. 

– Nezadovoljan sam načinom na koji smo primi gol, jer mislim da je to segment igre u kojem bi trebali biti jači od Partizana, međutim danas to nismo uradili.  

– Imamo još vremena, tu smo tek nedelju dana. Ovakve stvari ne smeju da se dešavaju iz prostog razloga što smo očekivali probleme sa spoljne strane gde je Parizan individualno jači. Očekivali smo probleme zbog njihove uigranosti, ali gol iz prekida nikako nije smeo da se desi ovakvoj našoj ekipi. 

– Inače što se tiče ostalih stvari, momci su dosta dobro parirali, dosta dobro odigrali u prvom poluvremenu, što treba da bude dobar reper, jedan dobar pokazatelj ovim momcima šta i koliko mogu.

– Jednostavno, Bačka neće biti ekipa za potcenjivanje, već ekipa koja će ravnopravno da se bori za status, a ovom današnjom utakmicom meni su pokazali da mogu mnogo više, a to ću od njih i zahtevati. – jasan je šef stručnog štaba „Plavih“ Zoran Govedarica.