Данас је на стадиону Старог града одиграна такмичарска утакмица Општинске фудбалске лиге између пионира нашег клуба и Старог града. 


Пре утакмице наши дечаци су заузимали прво место на табели са 3 бода више од екипе Силбаша и 5 бодова више од екипе Старог града. 

На изузетно тешком и натопљеном терену могли смо да видимо изузетан ниво борбености где су наши момци показали да су у овом тренутку физички спремији.

Утакмицу је боље отворила Бачка и преузела инцијативу од самог старта. 

Изузетна агресивност у дефанзиви онемогућила је гостима из Старог града да озбиљније запрете нашем голу. 

После низа пропуштених шанси, гол је стигао пред крај првог дела. Најмлађи на терену, Милан Максић је једну повратну лопту рутински реализовао за вођство од 1-0. 

Друго полувреме наши пионири отварају исто, тоталном теренском доминацијом и добијањем готово сваког дуела. Нису успели да добру игру крунишу поготком, па је за то, како обично бива у фудбалу, стигла казна. 

5 минута пре краја меча неопрезан старт штопера Бачке и слободан ударац за Стари град на 18м од гола. 

Бањац добрим ударцем шаље лопту у мрезу за 1-1. 

До краја се могла видети само још једна полу шанса за наш тим. Након овог меча Бачка је сачувала прво место и два кола пре краја је на добром путу да се пласира у Квалитетну лигу Војводине. 

Оно што радује је чињеница да је у односу на резултат игра нашег тима давала једну сјајну слику напретка ове селекције последњих неколико месеци.