Danas je u 12h u prostorijama FK Bačka održana izborna Skupština na kojoj je za novog predsednika kluba jednoglasno izabran privrednik Vladimir Mrđan

image

Skupštinu je otvodio Zoran Karpov koji se prisutnim članovima kratko obratio i podneo kratak izveštaj o dosadašnjem radu.

Nakon jednoglasnog izbora, prisutnim članovima obratio se novi predsednik kluba

– Pre svega želim da se zahvalim svima na izboru za predsednika kluba, kao i bivšem predsedniku Zoranu Karpovu. Isto tako želim da se zahvalim svima u klubu na postignutim rezultatima u poslednje čestiri godine. Potpuno sam svestan da me čeka težak i odgovoran posao jer su očekivanja da postanemo ozbiljan i stabilan superligaš. Potrebno je da pod hitno rešimo status i dugovanja FK Bačke, unapredimo rad sa mlađim kategorijama, da uredimo infrastrukturu stadiona. Kao što vidite, posla je puno a vremena malo i zato svi zajedno moramo uložiti puno kreacije, znanja, vremena i novca. Pored svega moramo imati i strpljenja da sve to postignemo, tj da iz godine u godinu pravimo pomake na bolje. – bilo je prvo obraćanje Mrđana prisutnim članovima.

image
Vladimir Mrđan - novi predsednik Bačke

Nakon toga Mrđan je od prisutnih kao predsednik UO zatražio ovlašćenje da izvrši kooptiranje članova upravnog odbora kluba.

Za članove upravnog odbora predloženi su: Zoran Gašić, Branislav Šušnica, Vojislav Zubac, Marjan Rnić, Jelena Mrđan, Marko Nešticki s tim da će se po stupanju na snagu statuta prеdložiti još neki članovi.

Za predsednika nadzornog odbora izabran je Stojan Maleš a članovi su Bojana Tubić i Todor Aliđukić koji nisu iz redova članova skupštine.

image

image

image