U 2. kolu Super lige Srbije, Bačka je u Novom Sadu izgubila od Vojvodine sa 1:0 (0:0)

FOTO: Radoslav Rackov

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Vojvodina: M. Kordić – Lakićević, Planić, V. Kovačević, Antić – Maksimović – Babić (od 70. Zličić), Meleg (od 66. Jovančić), Paločević, Trujić – Malbašić (od 59. Trifunović).

Bačka: Manojlović – Smiljanić, Josimov, Ilić, Klisura – Rogač, Bajić (od 69. Zečević), Švonja, Galić – Trivunović (od 78. Macanović), Mojsilović (od 85. Čeković).

– Pre svega čestitao bih ekipi Vojvodine i mom cenjenom kolegi na zasluženoj pobedi i na osvojena tri boda. – rekao je na početku konferencije šef stručnog štaba Spasoje Jelačić.

– Moram da odam poštovanje ekipi Vojvodine jer su posle utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope izašli u 80% istom sastavu protiv nas i pokazali da poseduju kvalitet i određenu fizičku spremu. Mi smo malo bojažljivo ušli u ovu utakmicu što se videlo na samom početku, a kako je utakmica odmicala uspeli smo da uspostavimo neku ravnotežu što se tiče igre. Početak drugog poluvremena skupo nas je koštao, jer desila se jedna nepažnja ispred našeg gola i naravno da je to kvalitetna ekipa Vojvodine kaznila. – objektivan je Jelačić.

– Baš zbog toga mislim da je pobeda Vojvodine zaslužena, baš zbog tog jednog postignutog gola koji je doneo razliku. – nastavlja Jelačić

– Mojim igračima ne mogu ništa da zamerim, oni su na današnjoj utakmici pružili maksimum i možda je ovaj rezultat razlika između nas i Vojvodine u ovom momentu – zaključuje Spasoje Jelačić.

FOTO: Radoslav Rackov
FOTO: Radoslav Rackov

 

FOTO: Radoslav Rackov

 

FOTO: Radoslav Rackov
FOTO: Radoslav Rackov