Bačka bolja od “fenjeraša”

Bačka – Budućnost 2-1 (2:0)
Stadion: Slavko Maletin “Vava”
Gledalaca: –
Glavni sudija: Mitić Milan
Pomoćnici: Zdravković Miodrag i Mitić Miloš
Strelci: 1-0 Ilić 3. min 2-0 Đorđević 43. 2-1 Perić 59. min
Žuti kartoni: Milojević, Ilić, Žakula (Bačka), Bubalo, Ermerum, Čubrilo , Djordjević (Budućnost)

BAČKA: Milojevic, Jovanović, Tomović, Veselinović, Aleksić, Škorić, Lukić (od 71. min Ratković), Krstić (od 84. min Pantić), Zličić ( od 48. min)Žakula, Ilić ,Djordjević

BUDUĆNOST: Kirovski, Jeličić, Markišić (od 46. min Perić), Oreščanin, Stojković, Avram (od 80. min Vuković), Čubrilo, Živanović, Djordjević, Everum, Bubalo

Pred praznim tribinama stadiona Slavko Maletin “Vava” zbog već poznate situacije sa pandemijom virusa “Korona” Bačka je ugostila ekipu Budućnosti iz Dobanovaca.

Tek što je počela utakmica domaćin je krenuo furiozno i već iz prve prave šanse došao do pogodka i vođstva od 1-0 golom Ilića u 3. minutu susreta. Nastavili su “Plavi” da vrše pritisak na poslednju liniju Budućnosti , stvaraju nekoliko prilika za pogodak. Gosti se nisu branili, čak šta više imali su odlične prilike. U 43. minutu Djordjević duplira vođdstvo domaćih na 2-0.

S tim rezultatom otišlo se na odmor.

U drugih 45 minuta gosti ulaze agresivnije i u 59. minutu preko Perića smanjuju rezultat na 2-1.

Do kraja utakmice vodila se ravnopravna borba u kojoj je Bačka izašla kao pobednik. Gosti iz Dobanovaca su prikazanom igrom i ponašanjem na terenu pokazali da ne zaslužuju poslednje mesto na tabeli Prve lige Srbije.

Na kraju Bačka – Budućnost 2-1 (2-0).