Posle dva uvodna poraza u prva dva kola u uvodnom delu takmičenja u Ling Long Superligi Srbije, ekipa Bačke okreće se gostovanju u Novom Sadu ekipi Proletera.

U trećem kolu Ling Long Superlige Srbije ekipa Bačke će sutra (nedelja), 09. Avgusta sa početkom u 20 i 30 časova na stadionu Karađorđe odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Posle dva uvodna meča i isto toliko poraza fudbaleri Bačke će pokušati da iznenade odličnu ekipu Proletera i u Bačku Palanku se vrate neporaženi i donekle poprave utisak iz susreta sa ekipama Mačve i Spartaka.

Po rečima šefa stručnog štaba Dejana Radjenovića, fudbalere Bačke očekuje izuzetno teška utakmica sa odličnom i mladom ekipom Proletera koju su u taboru „Plavih“ detaljno analizirali i gde i igrači i stručni štab znaju od koga im preti najveća opasnost, te se tako i pripremaju za ovaj meč.

Radjenović napominje da ga ujedno i raduje što će za utakmicu sa Proleterom moći da računa na trojicu novajlija Slavišu Stojanovića, Marka Klisuru i Nikolu Krćmarevića, te će imati veći izbor igrača za utakmicu u Novom Sadu.

Nama preostaje da našoj ekipi poželimo puno sreće i uspeha sutra uveče na stadionu „Karadjordje“ u Novom Sadu.