Bačka krenula sa pripremama


Danas je na stadionu Slavko Maletin „Vava“ bilo radno.

Uvodne reči Vještice i Puače

Posle kraće pauze „Plavi“ su se okupili i posle sastanka u klupskim prostorijama igrači i stručni štab odradili su i svoj prvi trening u ovoj godini.

Sastanak predsednika i članova UO sa stručnim štabom

Prvo je predsednik OFK „Bačke” Lazar Vještica u 11 h održao sastanak sa članovima Uprave kluba i stručnim štabom da bih se posle uputili u klupski restoran gde je posle uvodnog izlaganja predsednika Vještice koji je igračima poželeo između ostalog puno sreće i uspeha u narednoj polusezoni i poručio da je cilj da se na kraju sezone Bačka nađe u gornjem delu tabele, obratio i šef stručnog štaba Nikola Puača koji je uz najlepše želje za novu godinu igračima poželeo puno zdravlja, sreće i uspeha i poručio da će se dosta raditi i da od igrača očekuje da budu discilinovani u radu i ispoštuju zadatke koje stručni štab i uprava kluba stave pred njih.

Puača je prestavio igračima plan rada u pripremnom periodu i odredio da će „Plavi” imati 6 kontrolnih mečeva do početka prvenstva.

Plavi ce igrati sa Mladost GAT, Tekstilcem iz Odžaka, Kabelom, Budućnosti iz Dobanovaca i ekipom Žarkova, a gde će generalka biti u Somboru protiv ekipe Radničkog.

Puači će u radu pomagati Dragan Žarković (prvi pomoćnik), Radenko Pantović (kondicioni trener) koji je radio i u reprezentaciji Srbije, Đorđe Ćoralić (asistent) Stevan Knežević (trener golmana) i Dragan Tešanović (asistent i trener omladinaca) koji je priključen stručnom štabu.

Deo stručnog štaba: Knežević, Puača, Tešanović

Bačka je u ovom prelaznom roku za sada ostala bez kapitena Alekse Milojevića koji je pojačao Mladost Gat, a za sada na stadion Slavko Maletin „Vava“ došli su Marko Luković (Vojvodina) Nemanja Toroman (Vojvodina), Ognjen Obradov (Žarkovo), Jelić Vukašin (Mladost Gat), ali svakako po najavama šefa stručnog štaba Puače očekuje se dolazak još tri četiri kvalitetna igrača koja će značiti ekipi Bačke u prolećnom delu sezone.

Igračima Bačke stručnom štabu i ljudima iz rukovodstva kluba srećan rad u pripremnom periodu i mnogo uspeha u prolećnom delu sezone sa željom da ostvare sve zacrtane ambicije i ciljeve.