Milan Kuljić je novi šef stručnog štaba OFK „Bačke“.

Mlad, perspektivan i ambiciozni stručnjak, željan dokazivanja došao je u Bačku da proba da napravi podvig i “iščupa” Bačku iz zone ispadanja.

Kuljić je pre dolaska u Bačku radio u FK Zemun, OFK „Žarkovo“, Radničkom iz Niša. Radio je i sa omladincima FK „Brodarac“ sa kojima je ušao u osminu finala Lige šampiona u kategoriji U 19.

Milan je radio i sa selekcijom U 17 u Reprezentaciji Srbije, a iza sebe ima i bogato internacionalno iskustvo radeći na Islandu i Farskim Ostrvima.

Kuljiću će u radu pomagati Dejan Grujić koji je i ranije sarađivao s njim. Grujic je bio prvi pomocnik i Darku Tešoviću u ekipi Mačve. Takođe, Dejan iza sebe ima i rad u mlađim kategorijama Crvene zvezde, Čukaričkog. Dejan ima i internacionalno iskustvo radeći u Kini sa juniorskom selekcijom Šangaja do 17 godina, kao i u Bahreinu radeći sa gračima do 16 godina u FC „Muharraq. Dejan je radio i u reprezentaciji Kambodže sa decom do 14 g.

Radi se o mladim i perspektivnim trenerima, željnih dokazivanja.

Milanu i Dejanu želimo dobrodošlicu u Bačku i Bačku Palanku i želimo im puno uspeha i sreće u ispunjavanju zajedničkih ciljeva i ambicija kluba.

Čestitamo!