Danas je u prostorijama kluba Slavko Maletin „Vava“ održana konferencija za medije povodom sutrašnje utakmice između Bačke i Radničkog iz Niša, gde su se novinarima obratili Goran Milojević šef stručnog štaba „Plavih “ i kapiten Stefan Jovanović.


– Očekivanja su da dobro odigramo sutrašnju utakmicu protiv jednog odličnog i kvalitetnog protivnika kakav je Radnički. Igraćemo protiv ekipe koja je u poslednjih nekoliko sezona u samom vrhu srpskog fudbala. Rekao je na početku Milojević

– Obaveza nam je da osvojimo nova tri boda i pobedom okončamo jesenji deo sezone iako ostaje žal što je baš sad kraj jesenjeg dela jer moji momci su odlično odradili par poslednjih utakmica i ušli su u dobar period. Radilo se dobro i kvalitetno, te nam je žao što baš sad dolazi pauza. Naveo je Goran Milojević.

Na pitanje novinara da li Milojević može da računa na sve igrače, strateg Bačke odgovara:

– Da, mogu za sutrašnju utakmicu da računam na sve igrače, tj na svih 22 igrača i oni koji sutra izađu na teren u ovom trenutku su naš najbolji sastav koji ćemo suprostaviti Radničkom -završio je svoje izlaganje Goran Milojević, šef struke Bačke.

S druge strane, kapiten Stefan Jovanović je uveren u sutrašnji trijumf nad Nišlijama kako bi pobedom okončali polusezonu za koju kaže da rezultatski nije bila dobra za njegove saigrače i njega, kao i sve u klubu.

– Sutra će igrači Bačke dati svoj maksimum kako bi osvojili nova tri boda – kratak je bio Jovanović koji obećava borbu svoga tima.