Goran Milojević vraća se na klupu Bačke posle tronedeljnog odsustva zbog zdravstvenih problema izazvanih pandemijom Covid-19 i predvodiće fudbalere Bačke u nedeljnom duelu protiv aktuelnog šampiona, ekipe Crvene zvezde.

Na stadionu Slavko Maletin „Vava“ održana je konferencija za medije gde su se „sedmoj sili“ obratili Goran Milojević, šef stručnog štaba „Plavih“ i igrač Nikola Žakula.

– Idemo na naš najveći stadion „Rajko Mitić” aktuelnom šampionu ekipi Crvene zvezde koja je apsolutni favorit u nedeljnom susretu. Ovom prilikom želim da im čestitam na plasmanu u nokaut fazu lige Evrope. Zvezda igra sjajno, Dejan Stanković na raspolaganju ima 30 podjednako kvalitetnih igrača i koji god sastav da izvede u nedelju protiv nas zvezda je apsolutni favorit u toj utakmici, ali mi idemo u Beograd da se prestavimo u što boljem svetlu, tj idemo da se nadigravamo i izmerimo sa najboljom ekipom u našoj zemlji.

Na pitanje novinara može li Bačka nekako da iznenadi Crvenu zvezdu i u Bačku Palanku donese bar jedan bod, Milojević odgovara:

– Moji momci su u proteklom periodu odigrali tri dosta dobre i kvalitetne utakmice i trenutno stanje i naša pozicija na tabeli nije realna, jer moja ekipa igra dosta dobro i ima kvalitet za nešto mnogo više, ali na žalost rezultat nas nije ispratio.

– Ne razmišljamo o Radničkom iz Niša već samo o nedeljnoj utakmici u kojoj idemo da pokažemo da imamo kvalitet, da imamo i nekih svojih nadanja i očekivanja, kako kažu „nada poslednja umire“ tako je i u našoj ekipi. Idemo u Beograd da se nadigravamo sa fenomenalnon Crvenom zvezdom koja je ponavljam apsolutni favorit u nedeljnoj utakmici – završio je izlaganje Goran Milojević.