Fudbaleri Bačke će u sredu od 17 časova dočekati ekipu Mladosti na stadionu Slavko Maletin Vava u okviru 17. kola Prve lige Srbije.

Izabranici Nikole Puače pokušaće da zabeleže novi trijumf u prvenstvu nakon što su na Novom Beogradu u oredhodnom kolu odigrali nerešeno sa ekipom IMT-a 1:1.

MEĐUSOBNI DUELI

Bačkopalančinu su se do sada susreli na jednom duelu i to u okviru Prve lige Srbije, gde je ekipa Mladosti dočekala našu ekipu kao domaćin u Čelarevu u okviru 2. kola ovog takmičenja. Tog 14. avgusta Mladost je slavila jer je savladala Plave golom Popovića u 58. minutu susreta.

FORMA EKIPA

Bačka je u poslednjem kolu odigrala nerešeno sa ekipom IMT-a 1:1 na jednom izuzetno teškom gostovanju na Novom Beogradu sa igračem manje, jer je potsetimo Todorović dobio direktan crveni karton u 58’ susreta. IMT je tada poveo preko Radočaja u 69’ da bi naš tim uspeo da izjednači preko Petrića koji je u 79’ doneo veliko slavlje našoj ekipi.

Mladost Mladost je u predhodnom, 16. kolu pobedila Grafičar sa 2:0 gde su za njihovu ekipu golive postigli Sekulić i Vidaković. Ekipa Mladosti je druga na tabeli sa 33 osvojena boda, odmah ispod prvoplasirane Indije koja ima 39 bodova.

DELEGIRANJE

Delegat: Braun Robert
Posmatrač Suđenja: Savić Zdravko
Glavni sudija: Jakovljević Mladen
Prvi pomoćni sudija: Milosavljević Nikola
Drugi pomoćni sudija: Hrutka Marko
Četvrti sudija: Međedović Jelena

CENE ULAZNICA

  • Zapadna tribina: 200 DIN
  • Istočna tribina: 100 DIN

Žene i deca ne plaćaju ulaz