Nikola Puača

Bačka u sredu, 02. marta u okviru 23. kola Prve lige Srbije dočekuje ekipu Javora iz Ivanjice.

Utakmica izveđu dva stara znanca još iz Super lige Srbije počinje je u 15.00h, a u nastavku pogledajte očekivanja pred ovaj susret šefa stručnog štaba “Palavih” Nikole Puače:

– Kao što ste i rekli, sutra nas očekuje utakmica sa ekipom FK Javor iz Ivanjice na našem stadionu. Naš rival je dosta kvalitetan sastav, zadržali su veću grupu igrača iz prošle sezone kada su igrali Super ligu, čvrsti su i u svojim redovima imaju nekoliko dobrih individualaca sa internacionalnim iskustvom. Rekao je Puača na početku i nastavio…

– Sa druge strane, mi se pripremamo za taj meč, verujemo u svoje sposobnosti i sa optimizmom ćemo ući u samu utakmicu kao i u svakoj drugoj, naš cilj je pobeda, iako smo svesni da nam neće biti lako i da je ekipa Javora sigurno favorit u ovom meču zbog rezultata koje ostvaruju ove sezone, mi ćemo tražiti svoju šansu kako bi ispunili naš cilj.

– U svakom slučaju očekujem vrlo interesantnu utakmicu i koristim priliku da pozovem naše navijače da u što većem broju podrže naš tim.

Da li ima kadrovskih problema?

– Imamo nekoliko rovitih igrača, čiji je nastup pod znakom pitanja, a sigurno u sastavu neće biti Dino Šarac i Matija Košanin koji odrađuju suspenziju zbog parnih žutih kartona.