Povodom saopštenja za javnost sekretarijata IO OFS Bačka Palanka, OFK Bačka obaveštava sportsku javnost Opštine Bačka Palanka da je dato saopštenje IO OFS Bačka Palanka netačno.

Naime, povodom predstojeće utakmice finala Kupa Opštine Bačka Palanka predsedniku kluba Radetu Jeliću se obratio sa molbom predsednik Opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica. U razgovoru je zamolio predsednika OFK Bačke ako je u mogucnosti da se finale Kupa Opštine Bačka Palanka između FK Naše zvezde i Budućnosti odigra na stadionu Slavko Maletin “Vava”.

Napominjemo da je predsednik Šušnica insistirao da pomenuto finale ne remeti trenažni i takmičaraki proces OFK Bačke. Kao razlog molbe je naveo afirmaciju i značaj za fudbal opštine, kao i da bi sam događaj doprineo fudbalu kao i poštovanju sportske javnosti naše opštine. Nakon razgovora između Šušnice i Jelića, Jelić se obratio predsedniku OFS Bačka Palanka gospodinu Mihajlu Iliću i obavestio ga da je OFK Bačka u mogućnosti i da je sa zadovoljstvom prihvatila molbu predsednika Šušnice za odigravanjem finala Kupa opštine Bačka Palanka na našem stadionu.

OFK Bačka kao klub koji iza sebe ima 149. superligaških utakmica će sve svoje ljudske i tehničke resursu staviti u svrhu vrhunske organizacije pomenute utakmice.

Sportski pozdrav!