Bačka u nedelju, 13. decembra kao što smo ranije najavili gostuje ekipi Crvene zvezde. Imali ste priliku da vidite izjavu šefa stručnog štaba uoči ovog susreta, a u nastavku pročitajte šta je naš Nikola Žakula imao da kaže pred gostovanje aktuelnom šampionu Srbije.

Nikola Žakula najbolji strelac ekipe u dosadašnjem takmičenju u Ling Long Superligi Srbije je rekao da su igrači svesni da u nedelju gostuju jednoj velikoj ekipi čiji su rezultati ove sezone fenomenalni kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi.

Čestitao je fudbalerima i stručnom štabu aktuelnog šampiona na “proleću u Evropi“ ali i naglasio da njegovi saigrači i on sam su u proteklih nekoliko utakmica odigrali dosta dobro i kvalitetno, te se nada da će tako nastaviti i u nedelju na stadionu Rajko Mitić.

Žakula se zahvalio navijačima „Plavih“ na podržci koju im pružaju tokom cele sezone, a posebnu zahvalnoj za pruženu podršku na utakmici protiv Metalca, te kaže da on i saigrači imaju obavezu da svojim igrama i zalaganjem odaju zahvalnost za veliku podrsku navijača „Plavih“.

Susret Crvena Zvezda – Bačka igra se u nedelju 13. decembra na stadionu Rajko Mitić sa početkom u 17 h.